Forside Karriere

En karriere hos Ramirent?

I Ramirent har vi medarbejdere inden for mange forskellige stillingskategorier. Ud over udlejning af vores produktpalette er viden og kompetence nogle af vores stærkeste produkter. Vi giver vores kunder adgang til vores viden og mange års erfaring, og på den måde tilfører vi kunden en oplevelse, som gør det nemt at vælge Ramirent som leverandør – også næste gang kunden skal leje udstyr. Vi bistår vores kunder gennem hele projektet – fra planlægning og projektering til afslutning og nedtagning.

I Ramirent betragter vi medarbejderne som vores vigtigste ressource, og vi er overbevist om, at mennesker yder deres bedste, når de trives i deres daglige arbejde. Vi har derfor fokus på medarbejdertrivsel og tilstræber både faglig og personlig udvikling målrettet den enkelte medarbejder – blandt andet via uddannelse og årlige medarbejderudviklingssamtaler på alle niveauer.

Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsklima, hvor medarbejderne trives og lever op til vores værdier om at være åbne og ærlige, kompetente og banebrydende, engagerede og professionelle.

Læs om:
Ramirents Privatpolitik for Jobansøgere

Du kan læse mere om vores værdier her: Vores værdier

Vi søger medarbejdere inden for mange kategorier, så hvis du føler, at du har den rette baggrund og indstilling, kan Ramirent måske blive din næste arbejdsgiver – du kan se under Ledige stillinger, om der er en stilling, som passer til netop dig!