Forside Nyheder Nyhedsoversigt Ændring i Ramirent Groups’s ledelse

Ændring i Ramirent Groups’s ledelse

Direktørskifte i Ramirent

Efter mange års dedikeret og engageret indsats i Ramirent i Danmark stopper Erik Høi som adm. direktør. Efter gensidig aftale med Ramirent Goup er det besluttet, at Erik fratræder med udgangen af maj måned.

Erik Høi har været en toneangivende person i bygge- og udlejningsbranchen i 29 år med ledelsesansvaret for bl.a. NCC Maskin, Altima og har siden 2004 haft ansvaret for Ramirent i Danmark, da Ramirent Group opkøbte Altima. "Jeg vil gerne takke Erik for hans store arbejdsindsats og medvirken til en værdiskabende udvikling af såvel Ramirent Danmark og Ramirent Group gennem mange forskellige faser. Jeg anerkender i høj grad den værdi, Erik har tilført til Ramirent Danmark, og jeg ønsker ham det bedste fremover", siger koncerndirektør Magnus Rosén.

Den danske Ledelse fortsætter

Den øvrige danske Ledelsesgruppe fortsætter og vil fra i dag blive ledet af Johan Eckerby, som bliver Ramirent Danmarks adm. direktør indtil en ny dansk adm. direktør er fundet. Johan Eckerby er ansat i Ramirent Group og kommer fra Ramirents hovedkontor i Stockholm, men vil til dagligt lede Ramirent fra Greve.

Henvendelser fra pressen:

Marketing- og Kommunikationsdirektør i Ramirent Group, Franciska Janzon

Mobile +358 (0)40 192 1653

Ramirent er et førende materieludlejningsfirma, som leverer dynamiske udlejningsløsninger, der leverer dynamiske udlejningsløsninger, fremmer kundens produktivitet og effektivitet.