Forside Nyheder Nyhedsoversigt Dynamisk virksomhed til dynamisk område

Dynamisk virksomhed til dynamisk område

For virksomheder og de folk der vil og kan selv, er der gode nyheder. I løbet af sommeren åbner Ramirent, en af Danmarks største materieludlejere, en ny, stor og topmoderne afdeling på Trafikcenter Allé 23 i Slagelse.

Det har længe været et stort ønske hos mange af vores kunder, at vi etablerer os i Vestsjælland, fortæller salgschef for Region Øst René Tietze.

Og det falder helt i tråd med vores bestræbelser på at etablere os dér, hvor kunderne befinder sig. I dette tilfælde er valget af Slagelse oplagt. Byen er stor og dynamisk, og der sker en masse i erhvervslivet omkring byen. Desuden ligger den jo perfekt i hjertet af det vestsjællandske område.

Der arbejdes nu på livet løs med at få afdelingen gjort færdig til lige efter sommeren. De ydre rammer er ved at være på plads, så nu koncentrerer vi os om det indvendige. Alt går dog helt efter planen.

Alt, hvad hjertet begærer

Sparringspartneren

De nye bygninger rummer foruden kontorer, udlejning og lager en vaskehal og et værksted, der er med til at sikre, at materiellet altid er i topform. Vores medarbejdere er alle dygtige Ramirent folk med års erfaring og viden, der står som garant for, at materiel og opgavens art harmonerer. Vi lægger stor vægt på at yde kunderne den bedste rådgivning og er ofte med som sparringspartner for kunden i alle projektets faser. Erfaringen viser, at når vi i samarbejde med kunden finder den helt rigtige løsning, er mange ærgrelser og penge sparet.

Hurtigt overblik

Vores afdeling i Slagelse kommer til at ligne de øvrige afdelinger. Vi har fundet en løsning hvor kunderne og medarbejderne føler sig godt tilpas i et miljø hvor produkter og den rigtige rådgivning går hånd i hånd.

Ramirent henvender sig bredt til såvel byggebranchen som det offentlige og industrien i området. Med vores store sortiment er vi ofte det foretrukne valg, og da vi selv varetager det meste af logistikken – det har vi det bedst med - vil vores gule lastbiler hurtig blive et kendt syn i gadebilledet. Når kunderne besøger afdelingen, vil vi altid byde på en kop kaffe og et godt råd i forbindelse med løsningen af den kommende opgave.

Ramirents dygtige fagfolk kan man allerede møde i afdelingerne i Greve, Hillerød, Helsingør, Næstved, Ringsted, Roskilde, Værebro, Odense, Svendborg, Kolding, Taulov, Vejle, Esbjerg, Herning, Risskov (Århus), Hasselager (Århus) og Aalborg - og altså indenfor kort tid også i Slagelse.