Forside Nyheder Nyhedsoversigt Er du træt af tunge løft!

Er du træt af tunge løft!

Håndtering af gipsplader er hårdt arbejde. Det vil de fleste tømrersvende nikke ja til, når de står foroverbøjet og bakser med at få pladen rejst på højkant og skal montere den.

Men heldigvis er den tid nu forbi, hvor ryggen tager det hårde slid, og der skal flere mænd til at flytte rundt på gipsbundterne.

Løsningen hedder Mountit
En løsning hvor håndtering af gipsplader fra vej til væg udelukkende sker med maskinkraft. Det vil sige, at du på intet tidspunkt skal løfte eller skubbe pladerne – og du kan håndtere alle arbejdsgange ene mand. Myndigheder og branchen har i mange år råbt på bedre arbejdsmiljø og effektivisering - vi har gjort noget ved det.

Moutit sætter en stopper for tunge løft
Det går kun en vej for de tunge løft. Og det er langt væk fra byggepladserne.
Tidligere vejede en pose cement det dobbelte af, hvad den vejer i dag. Materialer bliver lettere og lettere i takt med, at dimensionerne bliver mindre. Det er skridt i retningen mod et bedre arbejdsmiljø, hvor færre personer bliver nedslidt. Mountit tager skridtet fuldt ud og sætter med MultiTrolleyen, Stackeren og Mounteren et fuldstændigt stop for tunge løft. Det er markedets eneste løsning, hvor hele logistikken med løft af gipsplader er tænkt ind.