Forside Nyheder Nyhedsoversigt Nye miljøeffektive beboelsesmoduler

Nye miljøeffektive beboelsesmoduler

Er der akut eller planlagt behov for midlertidig genhusning er RAMIRENTS nyudviklede og miljøeffektive beboelsesmoduler - BM 2014 - løsningen.

Modulerne er konstrueret således, at de opfylder de gældende bestemmelser i BR10 for såvel energiforbruget, samt de bærende konstruktioner og indvendige overflader og brandmæssigt opfylder de reglerne for beboelse og overnatning.

Genhusningsmodulerne BM2014 kan eksempelvis anvendes i forbindelse med udbedring af forsikringsskader, renovering af boliger, større eller mindre camps til håndværkere i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter, studenterboliger og midlertidige boliger for hjemløse og flygtninge.

Eksempelvis kan modulerne opsættes ved en eksisterende eller kommende bolig så familien er tæt på deres vante omgivelser som fx. skoler og fritidsaktiviteter, og ikke mindst giver det muligheden for at følge byggeprocessen på nærmeste hold.

Modulerne – som er moderne og indflytningsklare – kan kombineres efter størrelse og behov. De er indrettet med god entré, toilet- og badefaciliteter, køkken med fornødne hvidevarer, opholdsrum, soveværelse mv. Endvidere kan det tilvælges at modulerne leveres møbleret og med fuldt køkkenservice samt installation af vaskemaskine og tørretumbler.

Modulerne er opvarmet med termostatstyrede el-paneler som er forsynet med natsænkning. Ved længerevarende lejemål kan tilbydes alternative opvarmningskilder.

Vi tilbyder besigtigelse inden der udfærdiges en individuel og nøglefærdig løsning, som foruden selve modulerne også omfatter transport og opstilling, installationsarbejder (el, vand og afløb mm.), evt. trapper mv. Ligeledes kan vi forestå kontakten til de offentlige myndigheder.

Alt i alt kan du trygt overlade genhusningsopgaven til Ramirent. Vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig med "tag over hovedet", således at du kan fastholde en stabil og rolig hverdag.

Kontakt Ramirent Projektsalg
solutions@ramirent.dk
70 15 22 2