Forside Nyheder Nyhedsoversigt Øget efterspørgsel betyder indkøb af nyt materiel hos Ramirent

Øget efterspørgsel betyder indkøb af nyt materiel hos Ramirent

Ramirents 13 kundecentre imødekommer kundernes ønsker ved indkøb af et større parti materiel til et tocifret millionbeløb og udvider dermed de lokale maskinparker.

"Ramirents hovedfokus er at servicere kunderne og deres løsningsbehov, og når efterspørgsel øges, køber vi selvfølgelig ind så vores beholdning matcher kundernes behov" fortæller Ramirents Direktør André Bakke.

Ramirent investerer et tocifret millionbeløb i nyt materiel og udvider de lokale kundecentres materielparker, for at kunne imødekomme kundernes ønsker.

Ramirent har netop købt et antal nye 7, 13 og 16tons HAMM Valsetog, KRAMER Læssemaskiner, THWAITES og HYDREMA dumpere, KUBOTA Minigravere på el og Wacker Neuson 15 tons Gravemaskiner.

Ramirent oplever stor interesse for vores miljøvenlige letvogne, hvorfor der er indkøbt en række 4 og 6 personers mandskabsvogne, 4-mands Pioneer vogne, 4-mands Miljøvogne og 3-rums Badmobiler fra Scanvogn.

Derudover er der indkøbt flere Atlas Copco generatorer, HTC gulvslibemaskiner, Wacker pladevibratorer og el-værktøj fra Hilti, så entreprenører og håndværkere altid kan få det nødvendige materiel hos de lokale Ramirent afdelinger – også i den kommende højsæson.

"Så med forårets komme er vi endnu bedre beredt til at servicere vores kunders mange projekter i byggebranchen, industrien og den offentlige sektor", siger André Bakke.

HAMM Valsetog.jpg Læssemaskine.jpg Minigraver Kubota U10.jpg

Yderligere oplysninger

André Bakke, Direktør
andre.bakke@ramirent.dk
mobil +45 24 88 77 01

Ramirent er et førende materieludlejningsfirma, som leverer dynamiske udlejningsløsninger, der fremmer kundens produktivitet og effektivitet. Ramirent servicerer en bred vifte af kundesektorer, herunder byggeriet, industrien, servicesektoren, den offentlige sektor samt private. Ramirent har aktiviteter i de nordiske lande samt i Central- og Østeuropa.
Ramirent er noteret på NASDAQ Helsinki (RMR1V). Se mere på www.ramirent.dk