Forside Nyheder Nyhedsoversigt Ramirent åbner endnu et kundecenter i Odense

Ramirent åbner endnu et kundecenter i Odense

Maskiner lige ved hånden – Ny Ramirent udlejning i Odense

For virksomheder og private, der vil og kan selv, er der gode nyheder. Den 1. september 2011 åbner Ramirent, der er Danmarks største materieludlejer, et nyt kundecenter på Middelfartvej 9-11 i Odense C. Her kan du leje bygge- og anlægsmaskiner, håndværktøj, lifte, teleskoplæssere, skurvogne, pavilloner, el, hejs og meget mere.

Tættere på
Det har længe været et stort ønske hos mange af vores kunder, at vi etablerer endnu et kundecenter i Odense området, fortæller Kundecenterleder Mikael Skovgaards.

Og det falder helt i tråd med vores bestræbelser på at etablere os dér, hvor kunderne befinder sig. I dette tilfælde er valget af Odense City oplagt, idet vi i forvejen har et stort kundecenter i udkanten af Odense. Området er stort og dynamisk, og der er mange aktiviteter i gang i erhvervslivet i området.

Lokal rådgivning
Vi lægger stor vægt på at yde kunderne den bedste rådgivning og er ofte med som sparringspartner for kunden i alle projektets faser. Erfaringen viser, at når vi i samarbejde med kunden finder den helt rigtige løsning, er mange ærgrelser og penge sparet.

Til dagligt vil man i kundecentret møde Kjeld Pedersen som daglig leder. Kjeld er et kendt ansigt i Odense, idet Keld kommer fra Centrum Skilte, hvor han har været produktionsleder. Ramirent henvender sig bredt til såvel byggebranchen som til det offentlige og industrien i området. Med vores store sortiment er vi ofte det foretrukne valg, og da vi selv varetager det meste af logistikken – det har vi det bedst med - vil vores gule lastbiler hurtigt blive et kendt syn i gadebilledet.
Når kunderne besøger kundecentret, vil vi altid byde på en kop kaffe og et godt råd i forbindelse med løsningen af den kommende opgave.

I forbindelse med åbningen holder Ramirent Odense City ”ÅBENT HUS” torsdag og fredag, d. 1. og 2. september 2011, fra kl. 12-16, hvor vi byder gæsterne på lidt godt at spise og drikke, samt konkurrence, hvor den heldige kan vinde et rejsegavekort på kr. 5.000,-

For yderligere information, kontakt venligst:
Kundecenterleder Mikael Skovgaards,
mobil 27 87 13 70 / mikael.skovgaards@ramirent.dk
Regionschef Jens Jacobsen,
mobil 60 40 65 35 / jens.jacobsen@ramirent.dk