Forside Nyheder Nyhedsoversigt RAMIRENT dækker restaurant NOMA 2.0 med gourmet telte

RAMIRENT dækker restaurant NOMA 2.0 med gourmet telte

Efter 14 år midt på Christianshavn lukkede og slukkede Restaurant Noma i februar 2017.  Madstedet, der fire gange er kåret som verdens bedste restaurant, genopstår dog i begyndelsen af det nye år i helt nye lokaler yderst på Christianshavns Vold. 

Valget af byggematerialer til bygningerne har gjort det nødvendigt at beskytte byggepladsen fuldstændigt for vejr og vind. Et af Danmarks største udlejningsselskaber, Ramirent, er derfor blevet kaldt ind for at dække hele byggeriet til med to store telte, indtil restaurantbyggeriet står færdig. Udover at skåne de sarte og særegne træsorter, øger overdækningen også effektiviteten af byggeriet. 

– Restauranten skal tage imod gæster i begyndelsen af det nye år, så byggeriet er presset på tid. Her hjælper teltene også, da byggeprocessen går hurtigere, når håndværkerne ikke skal bekymre sig om vejret, siger Carsten Andersen, projektsælger ved Ramirent. 

De to telte måler 22 gange 20 meter og 18 gange 25 meter, og begge er otte meter høje. Overdækning med telte kan bruges i mange forskellige sammenhænge. For eksempel på byggepladser, der kræver arbejdstelte til svejsning eller til tør opbevaring af materialer og maskiner. Unikt for Ramirents overdækningsløsninger er, at teltene kan monteres på skinner og dermed køres frem og tilbage. Dette er specielt efterspurgt på tagrenovationer af store etageejendomme, hvor skinneløsningen gør det muligt at renovere taget i etaper og dermed spare på omkostninger i forhold til at overdække hele taget på én gang. De to gourmet telte står dog begge solidt på jorden.


Yderligere oplysninger
André Bakke, Direktør
andre.bakke@ramirent.dk
Mobil +45 24 88 77 01

Ramirent er en af Danmarks største udlejningsvirksomheder med kunder i entreprenørbranchen, industrien og det offentlige segment. Virksomheden er en del af den finske Ramirent Group, der er aktiv i ti lande. I Danmark består Ramirent af 135 medarbejder fordelt på 7 kundecentre over hele landet.  www.ramirent.dk.