Forside Nyheder Nyhedsoversigt RAMIRENT er mere end maskiner

RAMIRENT ER MERE ENd MASKINER

Pressemeddelelse, 15. september 2015

Som en del af re-definitionen af Ramirents brand gives brandidentiteten nu et løft. Den opdaterede identitet er udarbejdet for bedre at opnå Ramirents virksomhedsmål og vision om at være den førende og mest progressive materieludlejningsvirksomhed i Europa. Den er udviklet til at signalere, at Ramirent er en moderne, viden-baseret virksomhed i topklasse – at Ramirent er Mere end MaskinerTM.

"I de forløbne år har Ramirent Group undergået store forandringer. Vi har skabt en mere ensartet drift og udvidet vores værditilbud for at tage hånd om de skiftende behov hos vores kunder. Efterhånden som vi har indført nye serviceydelser, har vores brand også udviklet sig. Ramirents personlighed ligger i en brand-positionering, som vi kalder "Mere end Maskiner". Det fremhæver den viden og erfaring hos Ramirents medarbejdere, der leverer udlejningsløsninger, som forbedrer sikkerheden og produktiviteten for vores kunder i forskellige brancher," siger Magnus Rosén, President og CEO. "I forbindelse med fejringen af vores 60-årsjubilæum symboliserer den revitaliserede brandidentitet vores forpligtelse til at modernisere og forny os. Et sammenhængende brand, som bedre repræsenterer den rolle, vi udøver i samfundet, vil bidrage til fremgang også i de næste 60 år."

Nyt websted

Et nyt websted (www.ramirent.dk) lanceres også i dag med et nyt udseende. Med det opdaterede design er formerne blevet rundere og blødere, samtidig med at vi stadig respekterer traditionelle Ramirent-elementer som farverne og logoets typografi. Nye logoer kan downloades i afsnittet Medier på webstedet.

Relaterede links

Se Ramirents nye film om 60-årsjubilæet:
https://youtu.be/Y1yqMpI669E

Se interviewet med Ramirents topledelse om Mere end MaskinerTM:
https://youtu.be/-Mwtan1FBLs

Yderligere oplysninger

Franciska Janzon, SVP, Marketing, Communications, IR, tlf. +358 20 750 2859

Ramirent er et førende materieludlejningsfirma, som leverer dynamiske udlejningsløsninger, der fremmer kundens produktivitet og effektivitet. Ramirent servicerer en bred vifte af kundesektorer, herunder byggeriet, industrien, servicesektoren, den offentlige sektor samt private. Ramirent har aktiviteter i de nordiske lande samt i Central- og Østeuropa. I 2014 udgjorde salget hos Ramirent Group i alt EUR 614 millioner. Gruppen har 2.682 medarbejdere i 295 kundecentre fordelt på 10 lande. Ramirent er noteret på NASDAQ Helsinki (RMR1V). Ramirent – Mere end maskiner™.