Forside Nyheder Nyhedsoversigt Ramirent lancerer GUARDLITE

Ramirent lancerer GUARDLITE

Nu lanceres GuardLite™ faldsikringssystem, som sikrer arbejdspladsen mod faldulykker. Systemet er udviklet i aluminium, hvilket reducere rækværkets vægt markant, og samtidigt med at det mindre slidsomt og hurtigt at montere, og er det desuden konstrueret miljømæssigt forsvarligt og er enkelt at reparere og genbruge.

GuardLite™ er et enkelt system med få komponenter, som er hurtigt og enkelt at montere uden specialværktøj. De modulbaserede dele er konstrueret af aluminium, genanvendelige og nemme af reparere eller udskifte beskadigede dele på en enkel og omkostningseffektiv måde. Faldsikringssystemet GuardLite™ er en del af Ramirents samlede sortiment til sikrere arbejdspladser.

– For at kunden skal kunne udføre et effektivt arbejde i et sikkert arbejdsmiljø, har Ramirent øget fokus på kundens sikkerhed. Satsningen med GuardLite™ udvider vores overordnede sortiment og gør os til en konkurrencedygtig leverandør af serviceydelser og materiel, som kan forbedre kundens medarbejderes sikkerhed. Vi kan endda i design- og forberedelsesfasen tilbyde BIM-modelløsninger, som forbereder og forbedre den samlede faldsikring gennem god planlægning , siger André Bakke, Direktør, Ramirent Danmark.

GuardLite™ opfylder branchens standardkrav til sikkerhed fuldt ud, eftersom initiativtagerne bag GuardLite har været involveret i udformningen af den europæiske standard for kollektiv faldsikring. Ramirent har udviklet systemet i samarbejde med Safety Solutions Jonsereds AB, primært ejet af Ramirent AB.

Fakta om GuardLite’sGuardLites to standard modeller:

  • R-modellen har en mellemleder og opfylder EN13374 klasse A.
  • M-modellen har stålnet i stedet for mellemleder og opfylder
  • Sikkerhedsrækværket er designet til en maximal c-c afstand på 2,4 meter mellem fastgørelsespunkterne.
For at opnå en komplet faldsikringsløsning kan GuardLite™ med fordel kombineres med SafePuck™, et sikkerhedsnet der kan opfange evt. faldende materialer og mennesker

Yderligere oplysninger
Bjarne Piilgaard, Solution Manager
bjarne.piilgaard@ramirent.dk
mobil +45 30 65 11 58