Forside Nyheder Nyhedsoversigt Ramirent og Zeppelin Rental starter joint venture!

Ramirent og Zeppelin Rental starter joint venture!

Ramirent og Zeppelin Rental har indgået en kontrakt for at etablere et joint venture i forbindelse med Femern Bælt-projektet, og det er blevet godkendt af de rette myndigheder. Med Fehmarnbelt Solution Services, vil de to firmaer, som er blandt Europas førende leverandører inden for udlejning og byggepladser kombinere de ressourcer og den ekspertise, som kræves i et byggeprojekt af denne størrelsesorden.

"Et projekt af denne størrelsesorden kræver internationalt samarbejde", fastslår Magnus Rosén, som er koncerndirektør for Ramirent Group. "Ved at kombinere vores styrker, know-how og services, vil vi kunne tilbyde en skræddersyet one-stop-løsning gennem hele projektet – både på den danske og den tyske side. Derudover deler vi vores viden om arbejdsmarkedet og forretningsmetoder i begge lande."

Det brede udvalg af forskellige services omfatter modulære rum, udlejning af udstyr, vedligeholdelse og reparation, logistik- og sikkerhedshåndtering samt - rådgivning, midlertidig infrastruktur, energi- og klimaløsninger, facility management services, adgangskontrol, affaldshåndtering, undervisning og meget mere. Fehmarnbelt Solution Services vil tilbyde en 24/7-service på pladsen med udlejningsdepoter på både den danske og tyske side.

"Vi har stor forståelse for, hvordan man kan håndtere og imødekomme udfordrende projekter, deadlines og forretningsmål," tilføjer Wolfgang Hahnenberg, som er formand for Zeppelin Rental. "Via vores integrerede site og projekt management services hjælper vi vores kunder med at holde fokus på deres kerneområder, og vi er derfor med til at forbedre deres effektivitet og produktivitet. I samarbejde med Ramirent gør vi arbejdet simpelt."

Med Zeppelin i Tyskland og Ramirent i Danmark er de to partnere allerede lokaliseret i området og har forpligtet sig til at efterkomme de høje krav, som stilles til både kvalitet og sikkerhed på byggepladsen, ligesom de også understøtter en bæredygtig udvikling.
De tilbyder løsninger til miljøfølsomme områder samt miljøansvarlige byggeløsninger, f.eks. brændstofeffektivt udstyr, som kun udleder minimale mængder brændstof samt termisk isolerede moduler.

Femern Bælt-forbindelsen bliver verdens længste tunnel. Den vil komme til at bestå af en firesporet motorvej og en dobbeltsporet elektrificeret jernbane, som strækker sig 18 km mellem den danske og tyske kyst. Projektet, som vil komme til at koste 5,5 mia. euro, skal efter planen påbegyndes i sommeren 2015 og skal være færdigt i 2021.

Zeppelin Group opererer i 190 lande og beskæftiger ca. 7.700 medarbejdere. I 2013 omsatte virksomheden for 2,43 mia. euro. Virksomhedens organisation består af fem strategiske forretningsenheder: Construction Equipment EU og CIS (salg og service inden for byggeri og landbrugsmaskiner i Europa og i CIS-landene, Udlejning (leje og leasing af byggemaskiner og -udstyr, Strømsystemer (drifts- og energiløsninger samt Plant Engineering (projekt- og ingeniørarbejde). ZEPPELIN GmbH er virksomhedens holdingselskab og har sit juridiske sæde i Friedrichshafen, Tyskland. Hovedkvarteret ligger i Garching ved München.
Læs mere på
www.zeppelin.com

Zeppelin Rental tilbyder skræddersyede lejeløsninger. Vi er et førende udlejningsfirma, som tilbyder udlejning af udstyr, logistiske løsninger samt rådgivning, midlertidig infrastruktur, løsninger inden for energi og elektriske dele m.m. Med vores 1.100 medarbejdere og 140 udlejningsbutikker i Tyskland, Østrig, Rusland, Tjekkiet og Slovakiet servicerer vi kunder inden for bygge- og procesindustrien, plant engineering, handel, den offentlige sektor, anlægsarbejde og events. Alle disse områder kan drage fordel af virksomhedens nyeste teknologi, professionelle services og knowhow.
Læs mere på
www.zeppelin-rental.de

Ramirent er et førende materieludlejningsfirma i Danmark og Norden, der leverer dynamiske udlejningsløsninger, der fremmer kundens produktivitet og effektivitet. Vi servicerer en bred vifte af kunder, herunder byggeriet, industrien, den offentlige sektor og private. Ramirent Danmark er en del af Ramirent koncernen, der har ca. 2.740 ansatte, fordelt på 304 lokationer i 10 lande i Nord-, Central- og Østeuropa. Ramirent er børsnoteret på NASDAQ OMX Helsinki Ltd.
Læs mere på www.ramirent.dk

Med venlig hilsen

FOR YDERLIGERE INFORMATION
Kontakt André Bakke, Salg- & Marketingchef i Ramirent på tlf.: +45 43 97 24 12 / andre.bakke@ramirent.dk