Forside Nyheder Nyhedsoversigt Ramirent udvider liftparken op til 48 meter

Ramirent udvider liftparken op til 48 meter

Med investeringen i 120 lifte i det første halvår af 2013 er Ramirent endnu bedre rustet til at servicere kunderne med et udvidet liftsortiment i tillæg til de mange bygge- og anlægsmaskiner.

"Lej alt det, du har brug for ét sted – og få professionel rådgivning om rette materielvalg til opgaven. Det er hele kernen i vores forretning og årsagen til, at vi har udvidet liftparken med en lang række nicheprodukter", udtaler Johnny Jørgensen, Fleet manager i Ramirent. Det udvidede produktsortiment tæller blandt andet larvebåndstrukne bomlifte i 16 og 23 meter, bomlifte i 40 og 43 meters arbejdshøjde samt den absolutte sværvægter - en 48 meter bomlift, der kun eksisterer få af i landet.

Bæltedrevne lifte hitter

Fordelen ved de larvebåndstrukne lifte er deres lave fladetryk. De er derfor ideelle at anvende på bløde underlag eksempelvis på byggepladser eller anlægsprojekter, hvor et stabilt underlag endnu ikke er lagt. Desuden har liftene gummilarvebånd på og kan køre stort set alle steder uden risiko for at lave skader på porøse overflader som asfalt og fliser.

Vokser med kunderne

I de senere år har Ramirent oplevet en stigende efterspørgsel på nicheprodukter som eksempelvis bæltedrevne bomlifte og lifte, der kan håndtere store arbejdshøjder. Det skyldes både, at der i dag bliver bygget højere end tidligere, at infrastrukturen er blevet mere kompleks, og at byggeprojekterne er meget forskellige og derfor kræver fleksibelt materiel. "Derfor er det naturligvis vores opgave at vokse med kunderne – og det har vi nu også gjort på liftområdet – helt præcist op til 48 meter", lyder det fra Johnny Jørgensen.

Alle Ramirents dieseltrukne lifte er monteret med 230 V generatorer, som sikrer strømadgang lige ved hånden, uanset om arbejdet foregår i to eller i 48 meters højde.

FOR YDERLIGERE INFORMATION

Kontakt Johnny Jørgensen, Fleet manager i Ramirent på tlf.: +45 43 95 88 64 / johnny.jorgensen@ramirent.dk