Forside Nyheder Nyhedsoversigt Store lejedag for lokale håndværkere og gør-det-selv folket

Store lejedag for lokale håndværkere og gør-det-selv folket

Hvem siger, det behøver være kedeligt at få professionel rådgivning til dine byggeprojekter?

I disse dage kører en af Danmarks førende materialeudlejnings- virksomheder, Ramirent, landet tyndt med sine Åbent hus arrangementer, som er målrettet selvstændige håndværkere og gør-det-selv-folket.

En rigtig ´lejedag´ for hele familien
Nu er turen så kommet til Jylland og Fyn, hvor Ramirent vil gentage succesen med at kombinere arbejde og familiehygge. Der er derfor noget for både store og små på dagen. Til de første 25 fremmødte kvinder ved hvert arrangement er der blandt andet en lille overraskelse, ligesom der er lækkerier til børnene. Er man også til maskine konkurrencer, kan man dyste med naboen, konen eller kollegaen i kørsel med lift, gravemaskine og motorbør. Og når duften af spareribs og pølser fra grillen melder sig, kan hele familien samles til en dejlig frokost og få en snak med Zindy Laursen, som vil være til stede og skrive autografer.

Professionel og billig løsning
- Alt for mange mindre håndværksvirksomheder og gør-det-selv-folket har ikke det rigtige værktøj til deres byggeprojekter. Det koster både tid og penge, besværliggør arbejdsprocessen og påvirker resultatet. Det vil vi gerne ændre på ved at give professionel rådgivning til det konkrete projekt og vise det store udvalg af maskiner og håndværktøj, der rent faktisk findes på markedet Som selvstændig håndværker er det en stor udgift at have maskiner stående, som måske kun er i brug et par gange om året. Derfor ender det ofte med, at der bliver brugt de forkerte maskiner til projektet – eller tingene gøres manuelt, hvilket kan gå ud over sikkerheden. Med en lejeløsning får man det rigtige værktøj til projektet og undgår samtidig at binde likviditeten i eget firma. Tilsvarende får det prisbevidste gør-det-selv-folk mulighed for at arbejde med professionelt værktøj til en pris, der er til at betale. Så hvad enten du står og har brug for et godt råd til dit byggeprojekt, mangler en bestemt maskine eller specialværktøj, så har vi løsningen. Vi har altid et stort udvalg af værktøj og maskiner på lager, så du kan leje det, du har brug for på dagen og tage det med hjem med det samme, siger Torben Windfeld, salgsansvarlig for Ramirent Øst, der har gennemført de første Åbent-Hus arrangementer i Greve, Roskilde og Hillerød.

Frækt budskab med alvor bag
-Det er ingen hemmelighed, at vores Åbent hus arrangementer er en kombination af markedsføring og professionel rådgivning. Med sangerinden Zindy Laursen som frontfigur spiller vi på fordommen om håndværkere og frække damer. Og det er helt bevidst – for kan vi på en sjov og anderledes måde sætte fokus på, hvor vigtigt det er at udtænke den rigtige løsning fra starten og have værktøjet til det, er vi tilfredse, siger marketingkoordinator, Lisbeth Seroff. – Hvad enten du skal male gavlen på huset eller lægge nye fliser, er der en række sikkerhedshensyn, der skal være i orden. Som en af landets førende udlejningsvirksomheder har vi solid erfaring fra store byggeprojekter, som vi gerne deler ud af til mindre håndværksdrivende og gør-det-selv folket på dagen. For med det rigtige værktøj i hånden og en gennemtænkt løsning er det både nemmere og langt mere sikkert at skabe et professionelt resultat.

Her kan du se hvornår der er åbent hus arrangement i din by.