Forside Nyheder Nyhedsoversigt Tyve stjæler stillads fra udlejer!

Tyve stjæler stillads fra udlejer!

Frække - men knap så kløgtige – tyve stjæler stillads fra udlejer på byggeplads.

Den 23. marts 2013 ringer en person til Ramirent og udgiver sig for at være ansat på hos en større entreprenør. Vedkommende person bestiller traller og andet stilladsgrej til en markedsværdi af kr. 300.000 og anvender i denne forbindelse kundens rigtige rekvisitionsnummer til en byggeplads i Storkøbenhavn.

Umiddelbart efter levering bliver Ramirent kontaktet af en lokal kilde, om at der står stillads i en lade i Ringsted, formodentligt Ramirent stillads.

Ramirents regionschef Henrik Osbæck opsøger matriklen sammen med politiet, hvor det konstateres at materiellet tilhører Ramirent. Laden er lejet af en person, som har lejet denne ud til en anden part, som ikke endnu ikke har udfyldt lejekontrakten.

Tyvene har formodentlig afhentet det bestilte og leverede stilladsgrej umiddelbart efter Ramirent har leveret dette på byggepladsen og kørt det til Ringsted, hvor de har slebet logo af trallerne og overmalet stilladset med sort, for at minimere genkendelsen af materiellet.

Trallerne er dog meget lette at genkende, da det kun er Ramirent som udlejer disse i en meget karakteristisk gul farve. Ligeledes er stilladsdelene (rør- og længdebjælker) malet meget mere end hvad normalt ses i stilladsbranchen.

Det udestår fortsat at finde stilladsgrej for ca. 125.000 kr. Ramirent har kontaktet Stilladsklubben, som via sms vil bedes sine medlemmer at være ekstra opmærksom på gule traller og stilladsgrej, som kan formodes at være Ramirent. Ramirents regionschef Henrik Osbæck (mobil 60 40 65 29) hører i så fald gerne herom. Hvis oplysningerne fører til fund af det stjålne grej, betales 10% i hitteløn, dvs. 12.500,- hvis det resterende materiellet findes samlet.

Ramirent vil fremadrettet kun levere udlejningsstillads ved bestilling/bekræftelse via email for at undgå lignende tilfælde.

FOR YDERLIGERE INFORMATION
Kontakt André Bakke, Salg- & Marketingchef i Ramirent på tlf.:
+45 43 97 24 12 / aba@ramirent.dk