Forside Om os

Kort om Ramirent

Ramirent er en af de største udlejningsvirksomheder i Danmark, og vores kunder omfatter entreprenørbranchen, industrien, den offentlige sektor, samt mindre selvstændige håndværksmestre. Vores kunder kommer fra hele landet, fra Skagen i nord til Rødby i syd. I dag er vi 135 ansatte i Ramirent. Ramirent DK er en del af den finske Ramirent Group, som har aktiviteter i 10 lande og er en af de førende virksomheder inden for materieludlejning.

Din lokale maskinudlejer

Vi ønsker at være tæt på dig som kunde. Derfor har vi omkring 7 kundecentre fordelt hele landet. Vores lokale tankegang giver dig det lokale firmas fordel. Du ved, at vores medarbejdere i det nærmeste Ramirent kundecenter, altid er villige til hjælpe dig med de udfordringer du står overfor.

Mere end maskiner

Inden for hvert produkt, tilbyder vi en vifte af tjenester. Vi støtter hele vejen, fra behovsanalyse og design, til installation, logistik, uddannelse og vedligeholdelse.

God ”team spirit”

Vi kalder det Ramirent ånden. Det betyder, at vi altid vil være der for vores kunder og for hinanden. Område afgrænsning og prestige er fremmed for os. Vejen frem er en åben og ærlig dialog på alle tidspunkter. Læs mere om vores værdier.

Høje ambitioner

Vi følger en klar vision og klare retningslinjer for, hvordan vi arbejder med kvalitet og miljøspørgsmål. Vores flade organisation giver os korte beslutningsveje.

Mange års historie

Vores historie går så langt tilbage som i slutningen af 1950'erne.