Forside Om os For leverandører

For leverandører

Faktura information

Ramirent A/S har centraliseret leverandørbogholderiet, således at alle leverandørfakturaer behandles ét sted. Som del af Ramirents effektiviseringsprogram har vi etableret et nyt fælles servicecenter for økonomi i Tallinn, Estland.

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte serviceteamet i Tallinn:

Spørgsmål/support:

Fakturaer kan sendes til Ramirent på tre forskellige måder, men vi foretrækker at modtage dem via e-mail i PDF format.

 • pr. e-mail (pdf): RAMIDK26708664@bscs.basware.com
   
 • pr. e-invoice: Ramirent er tilsluttet til VANS e-invoice system med vores EAN-kode. 5790002265136 skal anvendes når I sender e-invoice. Har I nogle spørgsmål vedrørende e-invoice bedes I kontakte ovenstående support.
 • pr. post:
  Ramirent A/S
  Hundigevej 85
  2670 Greve
  Danmark

Fakturamærkning

Alle leverandørfakturaer skal mærkes ordentligt for at minimere administrationen både for jer som leverandører men også for os i Ramirent. Eftersom dette skaber meget ekstra arbejde for begge parter, så vil Ramirent fremadrettet håndtere mangelfuldt mærkede fakturaer ved, uden undtagelse, at returnere forkert/mangelfuldt mærkede fakturaer direkte til leverandøren.

For at sikre korrekt og hurtigt håndtering af dine fakturaer, beder vi om følgende oplysninger på fakturaen for at sikre godkendelse:

 • Fulde navn på den medarbejder der har bestilt varen/ydelsen. Dette skal altid findes på fakturaen hvis et Projektnummer ikke oplyses!
   
 • Hvis Projektnummer anvendes kan navn på den bestillende medarbejder undværes. I bedste fald nævnes såvel Projektnummer og navn på medarbejder.
 • PO (Purchase Order) nummer skal oplyses af vores medarbejder i forbindelse med ordreafgivelsen. Anvendes ikke PO ved bestilling, se næste punkt.
 • Anvendes ikke PO ved bestilling så skal Ramirents kundecenternummer/Locationsnummer (fire cifre) samt kontonummer (6 cifre) altid oplyses, eksempelvis 8200-421300. Dette oplyses af den Ramirent medarbejder som bestiller.

Øvrig information

Virksomheds information

Ramirent A/S
Hundigevej 85
2670 Greve

Telefon: +45 43 95 88 88
e-mail: info@ramirent.dk
Webside: www.ramirent.dk

CVR nr. 26708664